UPDATES

Gebedsruimten

Radboud Universiteit

De hoofdmoslimgebedsruimte van de Radboudiaanse campus bevindt zich in de Studentenkerk. Er is hier een moslimgebedsruimte aanwezig voor zowel dames als heren, gescheiden door een gordijn. Er zijn ook twee gescheiden wasruimten aanwezig, met sanitaire voorzieningen. De Studentenkerk is maandag tot en met donderdag open van 09:00 tot 17:00 uur en op vrijdag van 10:00 tot 15:00 uur.

Als de Studentenkerk gesloten is, kan men doordeweeks na 17:30 en in het weekend de hele dag gebruik maken van ruimte -1.02 in de Centrale Universiteitsbibliotheek. Hier dient men wel eerst toestemming voor te vragen bij de receptie. Er is in deze ruimte een kamerscherm aanwezig en er zijn ook gebedskleden. Het kamerscherm kan gebruikt worden om een afgeschermd deel te creĆ«ren voor het gebed. Houd deze ruimte graag opgeruimd.

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

De gebedsruimte van de HAN bevindt zich in ruimte D 0.15 in het gebouw aan de Kapittelweg. Er zijn hier gebedskleden aanwezig en er is ook een wastafel ter beschikking. Er kan met een kaartje aan de deurklink aangegeven worden of de ruimte in gebruik is door dames of heren. De gebedsruimte is te gebruiken tijdens de openingstijden van de HAN.