MSV Nijmegen

EVENEMENTEN

De Sahaba

Geannuleerd i.v.m. Covid-19
Elinor Ostromgebouw 1.110
Spreker | Fouad Hamouti

Citytrip Istanbul

Geannuleerd i.v.m. Covid-19
Istanbul | Constantinopel
Reisbegeleider | Erbil Güngör

Islam Awareness Week

Geannuleerd i.v.m. Covid-19
Verschillende locaties
Verschillende sprekers

PERIODIEKE ACTIVITEITEN

Boekenclub dames

Onder het genot van een kopje atay of chai en wat lekkere hapjes komen we elke week samen om interessante (islamitische) literatuur met elkaar te lezen en bespreken. Geheel vrijblijvend & gratis!

Arabisch lessen

Talloze jaren zijn onze Arabische lessen een begrip in Nijmegen en omstreken. Het motto achter deze cursus is vóór studenten, dóór studenten. Voor een kleine vergoeding leer jij bij ons de taal van de Quraan.

Lunch hour & open kamer

Studeer je aan de RU of HAN? Kom dan tijdens onze lunch hours en open kamer sessies langs om bij te kletsen, je tosti te bouwen en te genieten van een kopje koffie of thee. Jouw tweede huis op de campus!

Playstation avonden

Regelmatig komen mannelijke MSV leden bijeen om elkaar te verslaan in FIFA (lees: om iemand met een Jantje naar huis te sturen). In goed gezelschap ontspannen met jouw medestudenten.

Studiegroep heren

Wekelijks komt een groep gedreven studenten van kennis bijeen om klassieke Arabischtalige werken te bestuderen. Variërend van Hadithwetenschappen tot Usul al-Fiqh en Seerah.

Tajweed lessen dames

Wil jij de Quraan recht doen door te leren hoe deze op de juiste manier moet worden gereciteerd? In deze cursus voor dames leer je de regels van Tajweed en reciteer je gezamenlijk de Quraan.

BESTUUR 2019 - 2020

Sarah Boulehoual
Voorzitter​
Sofia Tahib
Secretaris
Hacer Arslan
Penningmeester
Fatima Ba
Commissaris Intern

MSV FAMILIE

0
Jaren actief
+ 0
Leden, donateurs & alumni
+ 0
Events per jaar
+ 0
Kopjes atay, chai & koffie

CONTACT

Scroll to top