Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Liefdadigheidsevenement: Help de Oeigoeren

30 april 2021 @ 18:00 - 20:00

Gratis

💙 Liefdadigheid 2021 💙

In samenwerking met andere verenigingen zet MSV Nijmegen zich dit jaar, net zoals in het voorgaande jaar, in voor onze onderdrukte Oeigoerse broeders en zusters in Xinjiang (Oost-Turkmenistan). Het is tijd om hier stil bij te staan en mee te helpen om de situatie te verbeteren. Hiervoor doen we een inzamelingsactie.

Het geld dat verzameld wordt zal naar Dutch Uyghur Human Rights Foundation (DUHRF) gaan. DUHRF zet zich zowel lokaal in Xinjiang als ook internationaal in om aandacht te creeren voor de problematiek en om politiek te lobbyen. Op een vredige en democratische manier probeert de organisatie stappen te zetten en hiervoor zijn middelen nodig.

Om dit als vereniging voor elkaar te krijgen, organiseren wij een meerdaagse event in het licht van de Oeigoerse bevolking. Woon onze interessante lezingen bij om zo meer te weten te komen over de hartbrekende toestand van dit deel van onze Ummah.

Algemene informatie
– Datum: 30 april
– Tijd: 18:00-20:00
– Locatie: Zoom (online)
– Taal: Nederlands
– Kosten: gratis

Iedereen is welkom. Deel dit event daarom vooral met je vrienden en familie! Zo kunnen we samen meer betekenen voor de mensen in nood.

Gegevens

Datum:
30 april 2021
Tijd:
18:00 - 20:00
Kosten:
Gratis

Locatie

Zoom