UPDATES

Vacatures Bestuur

Het einde van het academische jaar komt steeds dichterbij en daarom is de zoektocht naar het nieuwe en twaalfde bestuur der MSV Nijmegen gestart! Wij hebben een vijftal vacatures opgesteld waarop jullie kunnen reageren.

Het vervullen van een bestuursfunctie binnen MSV Nijmegen biedt je de kans om jezelf te ontwikkelen op verschillende vlakken. Je neemt eenmaal de waardevolle taak op je om mede(moslim)studenten te dienen en te inspireren met een religieus motief. Daar bijkomend is het erg gezellig leert de ervaring dat een bestuursjaar vrienden voor het leven oplevert.

Solliciteer dus zeker als je bestuurservaring op wilt doen, iets wilt beteken voor je mede(moslim)studenten en het leukste jaar van je studententijd wilt beleven! Je kan ons je motivatie om in het bestuur te treden samen met je CV mailen (info@msvnijmegen.nl). Wij zullen je vervolgens uitnodigen voor een gesprek. De uiterlijke sollicitatiedeadline is zondagavond 14 mei.

Voorzitter
Als voorzitter vertegenwoordig je de vereniging en ben je verantwoordelijk voor het algemene verloop van zaken. Je houdt het overzicht, netwerkt met leden en bezoekers, leidt vergaderingen en opent evenementen.
key words: overzicht, sociaal, initiatief, inzicht, delegeren

Secretaris
De secretaris is verantwoordelijk voor de communicatie binnen de vereniging. Je beantwoordt inkomende mails en notuleert tijdens vergaderingen. Je bent de online vertegenwoordiger van de vereniging en speelt daarom ook een rol bij de marketing.
key words: ordening, bijhouden, contact en communicatie

Penningmeester
De penningmeester gaat over de financiĆ«le zaken van de vereniging. Je begroot waar het geld aan uitgegeven zal worden en houdt dit vervolgens het gehele jaar bij. Je vraagt verder traditionele subsidies en vergoedingen aan. 
key words: ordening, bijhouden, getallen en excel

Commissaris Interne Zaken
De commissaris interne zaken is betrokken bij de traditionele activiteiten van de vereniging en stuurt de commissies aan. Je bent al wat langer betrokken bij de vereniging en kent het concept van bijvoorbeeld Hutspot en Couscous en de RAG-week.
key words: sociaal, initiatief, ervaren, organisatie

Commissaris Externe Zaken
Wij worden vaak benaderd door externe organisaties voor interessante samenwerkingen. Als commissaris externe zaken ben jij verantwoordelijk voor een goed verloop hiervan. De koepelvereniging MSA Nederland is hier het beste voorbeeld van en je bent hier dan ook actief bij betrokken.
key words: sociaal, samenwerken, netwerken en contact