UPDATES

Commissies

Wij hebben vijf commissies en ruim twintig commissieleden. De commissieleden helpen mee met verschillende taken binnen de vereniging, afhankelijk van de commissie waaraan men deelneemt. 

Wil jij ook commissielid worden? Kijk dan hieronder welke commissie bij je past en mail bij interesse je CV en motivatie! (info@msvnijmegen.nl) Wij nemen dan contact met je op!

Activiteitencommissie
Bij de activiteitencommissie draait het om informele activiteiten binnen MSV. Denk hierbij aan etentjes, filmavonden, liefdadigheidsacties en meer. Als commissielid regel je deze activiteiten en zorg je er voor dat ze goed verlopen. Deze commissie is het hele jaar door enorm van belang en actief.

IAM-commissie
De Islam Awareness Month (IAM) is dé gelegenheid om MSV aan het universiteitspubliek te tonen. Het doel is om interactie te creëren tussen moslims en niet-moslims. Als commissielid zorg je er voor dat deze maand vol staat met allerlei lezingen en activiteiten. De IAM vindt dit jaar plaats in maart.

Reiscommissie
De reiscommissie zal komend jaar verschillende reizen organiseren. Als commissielid bepaal jij hoe deze reizen er uit gaan zien en wat er allemaal ondernomen zal worden. Organisatorische vaardigheden zijn hiervoor dus een must-have.

Marketingcommissie
Deze commissie regelt alles omtrent de marketing van MSV. Denk hierbij aan het ontwerpen van flyers, fotografie, helpen met de promotie van MSV, het werven van nieuwe leden en het bijhouden van social media. Het is hierbij belangrijk dat je creatief bent en marketing gericht kan denken.

Onderwijscommissie
Deze commissie organiseert lezingen, cursussen en debatten. Alles activiteiten horen een wetenschappelijke en islamitische tint te hebben. Er worden gastsprekers of hoogleraren uitgenodigd die leden en niet-leden kunnen verrijken met nieuwe inzichten. Deze commissie is het hele jaar door enorm van belang en actief.