UPDATES

Arabisch 1 en Arabisch 2

Vanaf 7 december gaan onze Arabisch lessen weer van start! Dit jaar bieden we Arabisch 1 (voor beginners) en Arabisch 2 (voor gevorderden) aan! Dus wil jij het Arabische schrift leren? Of ken je deze al maar heb je behoefte aan meer verdieping? Check de info beneden om te zien of een van onze cursussen iets voor jou is! 👇

ARABISCH 1
Heb jij altijd al Arabisch willen leren, maar weet je niet waar je moet beginnen? Grijp dan nu je kans, want we organiseren weer onze traditionele lessen Arabisch voor beginners! Voor een studentenprijsje kun jij ook de taal van de MENA-regio, talloze literaire wonderen en natuurlijk van de Quran, leren!

Gedurende deze cursus zul je het Arabisch leren lezen en schrijven en een basisvocabulaire opbouwen van ongeveer 100 woorden. De cursus duurt 10 weken, met elke vrijdagavond* een les van 18:00 tot 19:00 uur. Wees snel, want er is slechts een beperkt aantal plaatsen!

*Op 28 december en 4 januari zullen geen lessen plaatsvinden i.v.m. de vakantie

Klik hier voor de aanmeldformulier van Arabisch 1!

ARABISCH 2
Kan jij al Arabische woorden lezen en schrijven? Zijn beginnerscursussen altijd net iets te makkelijk voor je en cursussen voor gevorderden altijd net weer te moeilijk? Dan is Arabisch 2 iets voor jou!

In de cursus Arabisch 2 leer je de basisregels van de Arabische grammatica. Waarmee je in staat bent eenvoudige Arabische zinnen te ontleden. Daarnaast bouw je een vocabulaire op van minstens 600 woorden. De cursus duurt 10 weken, met elke vrijdagavond* een les van 18:00 tot 19:00 uur. Ben je klaar voor de volgende stap?

*Op 28 december en 4 januari zullen geen lessen plaatsvinden i.v.m. de vakantie.

Klik hier voor de aanmeldformulier van Arabisch 2!

Beknopte informatie:
– Duur: 10 wekenen
– Tijd: Elke vrijdagavond vanaf 7 december* van 18.00 t/m 19.00
– Prijs: 60 euro voor niet-leden, 35 euro voor leden.
– Locatie: Radboud Universiteit Nijmegen

*m.u.v. 28 december en 4 januari